13. huhtikuuta 2014

Palaute koulutusohjema vuodesta

Vuosi on ollut tapahtuma rikas ja osittai aika loppuun kuluttava. Olisin kaivannut että minulta olisi joskus vuoden aikana kysytty miten jaksan. voin sanoa että hetkittäin en kovikaan hyvin onneksi on ollut ystäviä joihin tukeuta olisin vain kaivannutjoskus sitä että opettajalla olisi aikaa kuunnella ja vaihtaa kuulumisia.

Vuoden aikana on ollut paljon prjekteja ja niihin on menty vahtelevalla motivaatiolla. Olis ollut kiva jos mukkula olisi painottunut enemmän yhteen jaksoon jonka aikana olisimme käyneet siellä useaan kertaan koska voi sanoa että tänäkään päivänä en tunne  kuin yhden tai kaksi lasta nimeltä.

Tenttejä on paljon pidin siitä että osa arjan kokeista oli pieniä pistarin omaisia. joihin oli selkeät asiat mitä luettiin. Viiminen Arjan kokista oli vuoden paras ja selkein siinä oli selkeästi ymmärrettävissä mihin pitää vastata ja miten.

Luokka meillä oli aluksi aian äärettömän hyvä tiimi mutta välit ovat ruvenneet rakoilemaan syystä tai toisesta. Mutta kaikki pystyivät kuitenkin työskentelemään yhdessä tästä pisteet koko luokan ammatillisuudelle.

Työssäoppimisiin olisin kaivannut lisää pituutta on kuitenkin kyseessä viimeinen  vuosi ja vikassa työssäoppimisessa meillä ei ole kuin kaksi kokonaista viikkoa. Opinnäyte oli rankka edellisessä työssäoppimisessa mutta nautin sen tekemisestä.

Kyllä kokonaisuudessaan onnistunut vuosi tosin rankka sellainen. mutta siitäkin on selvitty hengissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti